В онлайн пространството и на пазара като цяло ще срещнете много търговци, които предлагат детски/бебешки бодита с всякакви надписи и картинки. Една част от тях /обикновенно най-евтините/ с а изработени от значително нискокачествен текстил от 100% памук, който дори на моменти е груб. При друга част и то доста по-често срещана, печата се изработва чрез трансфер на фолио, което особено при по-големи дизайни допринася за дискомфорт при носене - а ние не искаме на нашите мъници да им е некомфортно :). Дискомфорта е причинен основно от плътността на материала, което води до запарване на тялото и пречи на естествената му вентилация. Разбира се на пазара има и значително по-скъпи трансферни фолиа, който са доста финни и за тях не важи описаното по-горе, но пък и крайният продукт би следвало да е значително по-скъп.

И ето, че идваме на въпроса - С КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВАТ НАШИТЕ БЕБЕШКИ БОДИТА:

Още в самото обмисляне за създаване на тази категория - БЕБЕШКИ/ДЕТСКИ БОДИДА С НАДПИСИ И ПРИНТОВЕ, решихме че ще се фокусираме само и единствено върху това, да успеем да изработим наистина висококачествен продукт, без каквито и да било компромиси. Именно така стигнахме до крайният продукт, който предлагаме в момента. 

Бебешко боди изработено от изключително финна памучна материя, съчетание от 96% памук и 4% ликра. Финната материя, допринася за усещане на комфорт и спокойствие, а съчетанието между памук и ликра, дава на материята отлична еластичност. За да не съсипем всичко това, трябваше много внимателно да решим, кой вид печат да изберем за изработка на надписите и принтовете. Е решението е само едно, директен печат върху текстил /dtg/, при който при печат върху бял/светъл текстил щампата няма никакъв "опип". Именно тази характеристика на прилагания от нас печат позволява на тялото да извършва своята естествена вентилация, което допринася отново за комфорта на вашето бебче. И не на последно място, печата не се напуква и цепи.

При печат върху черни и тъмни бодита се налага полагане на бяла подложка, което до известна степен създава "опип" на текстила. Тъй като ние знаем това много добре, за да избегнем максимално този "опип", подбираме дизайните  така че или да не се налага прекалено наслояване на мастило или дизайнът да бъде достатъчно гъвкав, така че да не заема голяма площ от текстила. 

И като заговорихме за дизайни, нека ви разкажем малко и за тях.

Масови дизайни. Естествено че не можем без тях. Все пак колкото и може би комерсиално да изглеждат, те носят в себе си една очарователна харизма породена от посланието което носят. Най-често срещани са тези дизайни за бебешки бодита, които ги характеризират като бебешки бодита с надписи или по-точно бодита с послание. Примери за бодита с надписи има много, но ние ще застъпим само най-популярните, които са: АЗ ОБИЧАМ МАМА, АЗ ОБИЧАМ ТАТИ, БАБА, ДЯДО, ЧИЧО и т.н. Друг вариант на бебешко боди с надписи е, като идея за картичка на ТАТИ или МАМА гласяща следното послание: Честит Рожден Ден ТАТИ или ТАТЕ, ние с МАМА много те обичаме. Разбира се това послание се прилага в същата сила и за МАМА. Също така го има във вариант подходящ за имен ден /за да не обидим МАМИ-те, в този пример ще честитим на тях ;) ): Честит Имен Ден МАМО, ние с ТАТИ много те обичаме. Още един пример за бебешко боди с надпис, който е изключително подходящ за подарък на кръщелник/кръщелница: ВЕЧЕ СЪМ ХРИСТИЯНЧЕ. Няма да продължаваме с примерите за да не ви отегчаваме. Препоръчваме ви да разгледате направо категорията ни с БЕБЕШКИ БОДИТА С НАДПИС ОТ ТУК.

Дизайни с фолклорни мотиви – певици. И тъй като есе пак сме БЪЛГАРИ,няма как да пропуснем да "пропагандираме" това. А и нима имам по-прелестно нещо от това, една малка девойка или един малък момък пеленак, да облече бебешко боди с фолклорни мотиви - ШЕВИЦИ. Ще продължим да развиваме тази категория, като в нея ще добавим и още интересни дизайни свързани с българщината.

#Модерни. За да разчупим и да дадем възможност на най-малките да бъдат и изглеждат модерно, ще вметнем и дизайни, които можем да ги характеризираме единствено като модерни и забавни. Такъв например ще бъде един дизайн с логото на Guns N Roses в съчетание с надпис от заглавието на една от най-харесваните песни на групата, а именно хита Sweet Child O mine :). 

 

Искахме, а може би и успяхме да създадем продукт БЕБЕШКО БОДИ С НАДПИС, който да СЪЗАДАВА ИЗЖИВЯВАНЕ!

 

Ние вече облякохме нашите малки съкровища с нашите бебешки бодита и видяхме тяхната УСМИВКА И РАДОСТ ОТ ТОВА ИЗЖИВЯВАНЕ  - ОПИТАЙТЕ И ВИЕ!