Направи си тениска по твой индивидуален дизайн, бързо и лесно като използваш онлайн редактора ни или изпратиш готов проект на имейл personalni@clothink.eu.

За тези от вас, които имат нужда от повече на брой персонално отпечата тениски или какъвто и да е друг от предлаганите в онлайн магазина ни артикули, изготвяме индивидуална ценова оферта. За целта е необходимо да изпратите запитване на имейл: office@clothink.eu, като посочите точният брой тениски /или какъвто друг артикул желаете/, цвят на текстила и големина на печатното поле. След като подадете към нас тези параметри, във възможно най-кратки срокове ще изготвим оферта с преференциални цени.

Стандартно предлагаме едни от най-бързите срокове за изпълнение на индивидуални поръчки и малки и средни тиражи. Постигнахме тази бързина в изпълнение на поръчките, като поддържаме на склад големи количества тениски и максимално автоматизиране на работния процес, като по този начин освен бързина, получаваме и по-добра прецизност и респективно по-високо качество.


Услугата печат на тениски по индивидуалне дизайн изпълняваме основно чрез метода директен печат върху текстил, като предлагаме печат авърху всякакви цветове на текстила. Тъй като директения печат върху текстил е основно или дори само приложим върху паучни материи, за тези от изкуствени материи сме въоражени с широкоформатен екосолвенчен принтер, чрз който изработваме термотраснферни щампи. 


Това, което можем да ви гарантираме е, че с CLOTHINK бързо и лесо може да получите тениска с висококачествен печат по ваш проект и то с отличен професионален печат!

Очакваме те!