Предстои ви организация на моминско или ергенско парти и може би се чудите по какъв начин да организирате това събиетие, така че да бъде запомнящо се и неповторимо. В цялостната организация не можем да ви помогнем, но в това да бъдете, да изглеждате и да се чувствате различни от всички останали можем :) Освен тениските с уникални принтове посветени конкретно на темата ергенско и моминско парти, можем да ви предложим и изработка на значки за вашето ергенско или моминско парти.

Предлагаме възможност да изработим значки по ваш дизайн или може да избирате измежду нашите разнообразни дизайни.

За дамите и тяхното моминско парти сме подготвили значки с дизайни като Отборът на Булката или BRIDE SQUAD или защо пък не Team Bride. Имаме и малко по-провокативен, но пък забавен модел Bride`s Drinking Team - Cheers Bitches. Дотук посочените модели са "широкопсектърни" и са подходящи за всички от отбора на булката. Също така е добра идеята за значки, посочващи кой, кой е. Това са дизайни на значки, с които ще посочите всяка една дама каква роля заема в предстоящото сватбено събитие. Тук имате възможност измежду два флорални дизайна със следните роли: Булка, Майка на Булката, Сестра на Булката, Кума, Шаферка, Приятелка на Булката. Разбира се има възможност със същият дизайн да бъдат зададени и други, посочени от вас роли или добавяне на конкретни имена на "участничките" в Отбора на Булката.

За господата и тяхното ергенско парти пък сме подготвили класическия дизайн ПОСЛЕДНИЯТ ЕРГЕНСКИ ЗАПОЙ, на къде и без GAME OVER, все пак бъдещите младоженци винаги са приемани като жертви ;). Друг модел значки за ергенско парти, без който може би не трябва да премине нито едно такова е отново широкоспектърното е Отборът на Младоженеца или аглийският му еквивалент Team Groom. Както при дамите, така и при господата отново сме подготвили и значки, посочващи ролите на момчетата от отбора на младоженеца. Тук вариантите са: Младоженец, Кум, Брат на Младоженеца, Приятел на Младоженеца. Тук отново, както при дамите можем да правим корекции по зададени от вас господа параметри, като добавим роли или имена посочени от вас.


Както споменахме в началото на публикацията и в самата публикация, освен избора измежду нашите готови варианти на занчки за ергенско и моминско парти, има възможност да изработим значки по изцяло ваш дизайн и насока. За целта е необохидмо да подготвили и изпратите дизайна към нас. 

Освен значките, може да разгледате и моделите ни тениски за моминско или ергенско парти. Тук отново ще отбележим, че при поръчка на минимум 5 броя тениски от категорията ТЕНИСКИ ЗА МОМИНСКО ПАРТИ или ТЕНИСКИ ЗА ЕРГЕНСКО ПАРТИ, можеш да се възползваш от промо кода MyParty, който ще ти осигури 15% отстъпка от цената на всяка една тениска. Към това като добавим и възможността за БЕЗПЛАТНА ДОСТВАКА ДО ПОСОЧЕН ОТ ТЕБ АДРЕС за поръчки за над 49,00лв и заплатени чрез виртуален ПОС терминал, предложението става още по-горещо.

Независимо дали ще изберете накой от нашите готови дизайни на значки или ще ни изпратите собствен дизайн, този артикул ще остане за вски участник един незабравим спомен от деня на вашето ЕРГЕНСКО или МОМИНСКО ПАРТИ.