За голяма част от семействата и хората като цяло, коледната фотосесия е традиция. Факт за това е, че същите започват още от през месец ноември и продължават дори и след Коледа. Но да си го кажем направо, какво е една Коледна фотосесия без да сте пременени с еднакви  КОЛЕДНИ ТЕНИСКИ ИЛИ БЛУЗИ, независимо дали сте семейство, двойка или приятели. Точно поради това си вярване и за да направим коледната ви фотосесия и Коледа по-уютна и вълшебна, ние от Clothink обръщаме изключително голямо внимание на всички артикули свързани с този празник. Разгледайте нашият каталог с тениски, блузи, подаръци и аксесоари на Коледна тематика и ще се убедите. 

За коледните фотосесии сме подготвили наистина голямо разнообразие от коледни тениски, коледни блузи, коледни бебешки бодита, коледни шапки, коледни чаши, коледни калъфки и възглавници и много други коледни подаръци със снимка и като цяло с възможност за персонализация. Вярваме, че при нас може да откриете артикули, които търсите от коледна фотосесия до коледните подаръци за цялото семейство. 

За да не бъдем голословни, ще ви дадем няколко примера, за това колко лесно и бързо, използвайки услугите на CLOTHINK.eu можете да се сдобиете с всичко необходимо за Коледа!

  1. Започваме от коледната фотосесия - както споменахме по-горе, предлагаме богато разнообразие от тениски, блузи, бебешки бодита, а дори и аксесаори като коледни шапки и чорапи, чрез които да допренесете за една по-прекрасна и запомняща се коледна фотосесия. 
  2. Фотосесията ви приключи, но ние съвсем не се изчерпваме до тук :). Същата беше прекрасна и имате любима снимка! Ами това е чудесно! А имаме и още по-чудесно предложение за вас! Щом е любима, защо да я оставяме само в компютъра, телефона или албума, като може да я отпечатате върху канава, която освен че ще запази спомена вечен, окачайки я на стената ще допринесе и за уюта в дома! Между другото, отпечатването на снимка върху канава не е подходящо само за лично ползване. Този артикул е изключително подходящ и за подарък. Замислете се как би реагирала майка, баба, дядо, леля и т.н., когато и/му подарите снимка на цялото ви семейство, любимия внук/внучка или защо пък не и на любия домашен люмице :) 
  3. Коледанта фотосесия приключите, но Коледа предстои. А с това идва момента, в който много хора започват да си задават въпроса - КАКВО ДА ПОДАРЯ ЗА КОЛЕДА? Вероятността да откриете перфектния подарък за всеки член от вашето семейство в Clothink е много голяма. Ние ще ви предложим бодат асортимент както от готови дизайни и подаръци, така и уникални подаръци изработени по ваши идея и дизайн. Можем да ви предложим изработка на персонални подаръци със снимка, текстил или каквото си пожелаете. Можем да ги отпечатаме върху чаши, тениски, канава както вече споменахме, магнити и много други. Така със сигурност си гарантирате, че подаръкът ви ще е уникален и с голяма стойност.

А ето я и черешката на тортата - предлагаме и коледни картички, които не са като всички останали, а с възможност да бъдат персонаизирани със снимка, а някои от моделите и със звание - мама, тати, баба, дядо и т.н.

И ако все пак не откриете, това което търсите, то ще се радваме да споделите с нас, а ние ще се ангажираме при възможност да изпълним вашето желание!