Щастливи сме да споделим, че вече предлагаме не просто тениски с щампи за бременни, а тениски за бременни със същите забавни щампи за бременни. Може би звучи малко объркващо, но именно затова решихме да създадем и цяла статия/пост за това каква е разлиакта между двата вида тениски.

Ще започнем от по-далеч. По настоящем ако не всички, то почти всички предлагани тениски за бременни на българският пазар са всъщност тениски със стандартна кройка, но с щампи за бременни. Обръщаме внимание на този факт, тъй като това са си стандартни тениски, който са без набор и изобщо без никаква разлика от всяка една нормална тениска. Именно затова за да не подвеждаме клиентите нашите тениски до този момент не се лансират като тениски за бременни, а като тениски с щампи за бременни, като тъй като доста клиенти се бъкат, в описанието сме описали, че тениските са със стандартна кройка. Във времето обаче забелязахме, че доста от клиентите търсят не просто тениска с щампа за бременни, а тениски за бременни с набор. Именно затова възложихме задача на фирма, която да ни изработим тениски с набор и крика подходяща за бременни дами.  И така вече можем да създадем и категория за този вид тениски.

Щампите и вида печат, които изпозлваме си остават същите като стандартни тениски с щампи за бременни. Всъщност дори ще оставим и тази категория /ТЕНИСКИ С ЩАМИ ЗА БРЕМЕННИ/, тъй като освен, че цената им е по-ниска, при тези тениски можем да предложим и различни цветове - черен, розов и зелен. Докат при тениски за бременни, на този етап ще предлагаме единствено бял цвят.

Надявам се в горните няколко реда да сме успели да опишем каква е в действителност разлиакта между двата модела тенсики - тениски с щампи за бременни и тениски забременни с щампа.