МЕНЮ
Your Cart

КРЪЩЕНЕ

Хавлия за кръщене - бродерия 14 Хавлия за кръщене - бродерия 14
НОВО БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-014
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и преплетени в дизайна роза и традиционна българска шевицаИзборът на цветове е оп..
31.90лв
Хавлия за кръщене - за църквата 002
НОВО БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: krch-002
Хавлиена кърпа за кръщене за църквата, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е кръст с приблизителни размери 10х13см.Изборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретното поле. Всички детайли от тази бр..
7.90лв
Хавлия за кръщене - за църквата 001
НОВО БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: krch-001
Хавлиена кърпа за кръщене за църквата, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е плътен кръст с приблизителни размери 10х13см.Изборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретното поле. Всички детайли от ..
7.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 13 Хавлия за кръщене - бродерия 13
НОВО БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-013
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и образа на Дева Мария и младенецаИзборът на цветове е опция, която може да задад..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 12 Хавлия за кръщене - бродерия 12
НОВО БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-012
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и роза - извезана една българска роза.Изборът на цветове е опция, която може да з..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 11 Хавлия за кръщене - бродерия 11
НОВО БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-011
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и гълъб - символът на свободата, надеждата и хармонията.Изборът на цветове е опци..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 10
НОВО БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-010
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и елегантен кръст. Кръстът е в два цвята, като единият е винаги жълт, а основния ..
31.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 09 Хавлия за кръщене - бродерия 09
НОВО БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-009
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конреткретната дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и ангелчеИзборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретното по..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 08 Хавлия за кръщене - бродерия 08
БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-008
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и ангелчеИзборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретното поле.&..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 07 Хавлия за кръщене - бродерия 07
Най-продаван БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-007
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и кръстИзборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретното поле.&nb..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 06 Хавлия за кръщене - бродерия 06
Най-продаван БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-006
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и силует на ангел.Изборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретно..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 05 Хавлия за кръщене - бродерия 05
БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-005
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и две ангелчета.Изборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретното..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 04 Хавлия за кръщене - бродерия 04
БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-004
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и голям кръст.Изборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретното п..
39.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 03 Хавлия за кръщене - бродерия 03
БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-003
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето, два кръста и етно мотив.Изборът на цветове е опция, която може да зададете от кон..
35.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 02 Хавлия за кръщене - бродерия 02
БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-002
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и кръст.Изборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретното поле.&nb..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 01 Хавлия за кръщене - бродерия 01
БРОДЕРИЯ БРОДЕРИЯ
Модел: kr-001
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конкретния дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и орнамент в два цвята. Орнамента съчетава в себе си гълъб - символ на жизнения д..
29.90лв
Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)