МЕНЮ
Your Cart

Уважаеми клиенти,

Във връзка с наближаващите Коледни и Новогодишни празници, натоварването на работния процес е значително по-високо от обичайното, в следвие на което са възможни известни забавяния в изпълнението на поръчките. Към момента времето за обработка на поръчките е в рамките на 1-3 работни дни.


КРЪЩЕНЕ

ДОСТАВКА ДО ПОСОЧЕН ОТ ТЕБ АДРЕС САМО ЗА 4,99лв: НАУЧИ ПОВЕЧЕ ОТ ТУК
Хавлия за кръщене - бродерия 08 Хавлия за кръщене - бродерия 08
БРОДЕРИЯ
Модел: kr-008
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конреткретната дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и ангелчеИзборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретното по..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 07 Хавлия за кръщене - бродерия 07
БРОДЕРИЯ
Модел: kr-007
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конреткретната дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и кръстИзборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретното поле..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 06 Хавлия за кръщене - бродерия 06
БРОДЕРИЯ
Модел: kr-006
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конреткретната дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и силует на ангел.Изборът на цветове е опция, която може да зададете от конкр..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 05 Хавлия за кръщене - бродерия 05
БРОДЕРИЯ
Модел: kr-005
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конреткретната дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и две ангелчета.Изборът на цветове е опция, която може да зададете от конкрет..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 04 Хавлия за кръщене - бродерия 04
БРОДЕРИЯ
Модел: kr-004
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конреткретната дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и голям кръст.Изборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретно..
39.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 03 Хавлия за кръщене - бродерия 03
БРОДЕРИЯ
Модел: kr-003
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конреткретната дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето, два кръста и етно мотив.Изборът на цветове е опция, която може да зададете о..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 02 Хавлия за кръщене - бродерия 02
БРОДЕРИЯ
Модел: kr-002
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конреткретната дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и кръст.Изборът на цветове е опция, която може да зададете от конкретното пол..
29.90лв
Хавлия за кръщене - бродерия 01 Хавлия за кръщене - бродерия 01
БРОДЕРИЯ
Модел: kr-001
Хавлия - кърпа за кръщене, изработена от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн до най-малкият детайл.Конреткретната дизайн на бродерията е съчетание от надпис "Свето Кръщение", дата на кръщенето, име на детето и орнамент в два цвята. Орнамента съчетава в себе си гълъб - символ на жизнен..
29.90лв
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)