МЕНЮ
Your Cart

Комплект суичъри за НЕГО и НЕЯ

Суичъри за влюбени двойки с печат с уникални дизайнерски принтове отпечатани специално за вас!

Обърнали сме внимание на всеки детайл. От подбора на суичърите, които са плътни и с изключително мека вата отвътре, до печата който се осъществява чрез съвременна техника в нашата собствена печатница, което е гаранция за най-добро съотношение цена-качество.

Нашите суичъри за влюбени са с принтове подходящи за всяка възраст, което ги прави един изключително подходящ подарък, чрез който да демонстрирате любовта си!

Суичъри за влюбени - King & Queen Суичъри за влюбени - King & Queen
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*
Модел: hd-008
Комплект суичъри за влюбени двойки с щампа с уникален матов кожен ефект King и Queen.Материята е съчетание от лека, мека и пухкава полиестерна вата отвътре и фин памук от лицевата страна. Предният джоб е тип кенгуру. Материя: 80% памук / 20% полиестерПлътност: 280гр/м2..
85.90лв
Суичъри за влюбени - Л(you)бов Суичъри за влюбени - Л(you)бов
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*
Модел: hd-007
Комплект суичъри за влюбени двойки с щампа Л(you)бов. Материята е съчетание от лека, мека и пухкава полиестерна вата отвътре и фин памук от лицевата страна. Предният джоб е тип кенгуру. Материя: 80% памук / 20% полиестерПлътност: 280гр/м2..
85.90лв
Комплект суичъри I Love Комплект суичъри I Love
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*
Модел: hd-006
Комплект суичъри за влюбени с щампа I Love My Girl Friend за мъжкия и I Love My Boy Friend за дамския, отпечатана с висококачествен и издръжлив принт.Материята е съчетание от лека, мека и пухкава полиестерна вата отвътре и фин памук от лицевата страна. Предният джоб е тип кенгуру. Материя:..
85.90лв
Комплект суичъри Beast & Beauty Комплект суичъри Beast & Beauty
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*
Модел: hd-005
Комплект суичъри за влюбени с щампа Beast за мъжкия и Beauty за дамския, отпечатана с висококачествен и издръжлив принт.Материята е съчетание от лека, мека и пухкава полиестерна вата отвътре и фин памук от лицевата страна. Предният джоб е тип кенгуру. Материя: 80% памук / 20% полиестерПлът..
85.90лв
Комплект суичъри King и Queen Комплект суичъри King и Queen
Най-продаван БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*
Модел: hd-004
Комплект суичъри за влюбени двойки с щампа King за мъжкия и Queen за дамския, отпечатана с висококачествен и издръжлив принт.Материята е съчетание от лека, мека и пухкава полиестерна вата отвътре и фин памук от лицевата страна. Предният джоб е тип кенгуру. Материя: 50% памук / 50% полиесте..
85.90лв
Комплект суичъри The Boss - The Real Boss Комплект суичъри The Boss - The Real Boss
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*
Модел: hd-003
Комплект суичъри за влюбени с щампа The Boss за мъжкия и The Real Boss за дамския, отпечатана с висококачествен и издръжлив принт.Материята е съчетание от лека, мека и пухкава полиестерна вата отвътре и фин памук от лицевата страна. Предният джоб е тип кенгуру. Материя: 50% памук / 50% пол..
85.90лв
Комплект суичъри She's mine - He's mine Комплект суичъри She's mine - He's mine
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*
Модел: hd-002
Комплект суичъри за влюбени с щампа She's mine за мъжкия и He's mine за дамския, отпечатана с висококачествен и издръжлив принт.Материята е съчетание от лека, мека и пухкава полиестерна вата отвътре и фин памук от лицевата страна. Предният джоб е тип кенгуру. Материя: 80% памук / 20% полие..
85.90лв
Комплект суичъри The King His Queen Комплект суичъри The King His Queen
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*
Модел: hd-001
Комплект суичъри за влюбени с щампа The King за мъжкия и His Queen за дамския, отпечатана с висококачествен и издръжлив принт.Материята е съчетание от лека, мека и пухкава полиестерна вата отвътре и фин памук от лицевата страна. Предният джоб е тип кенгуру. Материя: 80% памук / 20% полиест..
85.90лв
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)