Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. Научи повече

Доставка и плащане

ДОСТАВКА

  • Вашата поръчка ще бъде изпратена с куриер в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници
  • Максималното време за доставка от момента на направената покупка до получаването и е 2-3 работни дни
  • Куриера ще ви уведоми със SMS за предстоящата доставка
  • Опция преглед и тест преди заплащане

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА:

  • Ориентировъчна цена за доставка до офис на Еконт Еспрес - 4,90лв
  • Безплатна доставка* за поръчки над 90лв

*Посочената по-горе цена за доставка е ориентировъчна. Поради многобройните фактори влиаещи на крайната цена на доставка, такава конкретна не може да бъде зададена.

 

Пратката, която ще получите е с право на отвяране. Ще имате възможност да я отворите, разгледате и облечете /в случай че е дреха/ дрехата преди да я заплатите. Ако решите, че не желаете да задържите продукта просто откажете пратката на куриера. Моля имайте предвид, че при отказ на пратка след преглед и тест, доставките в двете посоки са за сметка на клиента!

 

*Безплатната доставка важи в случайте, когато минималната стойност на вашата поръчка е 90лв и бъдат заплатени всички продукти над тази стойност. При отказ на получаване на пратката, вие се ангажирате да заплатите доставките до вас.

 

 

ПЛАЩАНЕ

Към момента начините на плащане в онлайн магазин cloTHINK са следните:

    Наложен платеж - извършвате плащането на куриер, едва когато получите, огледате и продвате стоката;
    Плащане по банков път - след завършване на поръчката на посочен от Вас e-mail адрес ще получите електронна фактура и инструкции за осъществяване на плащането. Избирайки този начин на плащане, поръчката ще бъде задържана до момента в който е отразено плащането.