МЕНЮ
Your Cart

Често задавани въпроси

FAQ

Стандартното време за доставка в рамките на един работен ден, когато поръчката е направена до 14:00 часа на деня предхождащ деня на доставката

Пример: Поръчка направена в понеделник до 14:00 часа, клиента ще може да си я получи във вторник след 9:00 часа.

Разбира се примера по-горе не се отнася за пратки, чийто ден за доставка съвпада с почивен ден или национален празник.В редки случай, когато работния процес е натоваре са възможни забавяния в доставките. Забавянето няма да бъде повече от един работен ден!

В продължение на повече от две години изградихме партньство с хора, продаващи в едни от най-известните платформи за онлайн търговия в световен мащам, а именно eBay, Etsy и Amazon. Стилът на работа тук е малко по-различен от този, който предлагаме в България - изпращаме поръчките към вас на адрес или до офис на Еконт, в населено място по ваше желаение, след ковто вие сами организирате изпращането към крайния клиент в чужбина.

При този начин на работа имате възможност да създадете свой авторски дизайни, които при поръчка от клиент да изпращате за печат към нас. Времето за обработка на поръчката от наша страна не се променя и остава все така експресно - в рамките на един, максимум два работни дни.

Научи поверче за предимствата на този вид партньорство и възможностите, които ти дава от тук:

Всеки желаещ е добре дошъл да се присъедини към вече многобройния ни екип. При нас няма значени пол, възраст, образования и етническа принадлежност. Към момента работим с много и различни хора и успеха на всеки от тях зависи единствено и само от ТЯХ.

Предлагаме възможност на всеки, който има желание да изкарва допълнителни доходи, а при някой това може да се окаче съвсем доходоносен основен бизнес. Както вече споменахме по-горе, това зависи от личностни качества и амбиции на всеки от вас.

Ще се радваме да станете част от нашия екип още днес!

Имате възможност да избирате измежду два начина на изплащане на комисионните:

- По банков път - изплащането се извършва по банкова сметка, чийто собственик трябва да е лицето регистрирало се като партньор.

- Чрез Еконт Екпрес - комисионните се изплащат като паричен превод до избран от вас офис на куриера.


И при двата начина на изплащане важат две основни правила:

- Минималната сума в акаунта ви да е не по-малко от 30лв.

- Да бъде заявено изплащане на сумата до 25-то число на месеца, предхождащ месеца за изплащане на комисионната.

- Заявени суми се изплащат между 5-то и 10-то число на месеца.


За да бъде извършено плащане са необходими следните документи:

- За юридически лица - фактура издадена фирма Текс Принт България ЕООД

- За физически лица - разходен касов ордер (издава се от нашето счетоводство)

За да Ви покажем, как да правите и и зпращате поръчките си към нас за изпълнение създадохме следният видеоклип:


Моля обърнете внимание на полетата Доставка до адрес на клиента и Доставка до офис на Еконт Експрес


Доставка до адрес на клиента - това поле се попълва, в случай че доставка ще бъде до посочен от клиента адрес. Обърнете внимание във видеото, че това поле се попълва автоматично.

Пример: Да предположим, че доставката трябва да се извърши до гр.София, бул. Княгиня Мария Луиза 144.След като въведете това, търсачката автоматично ще Ви изведе адреса и от Вас се изисква да кликнете върху него.

Доставка до офис на Еконт Експрес - в това поле НЕ трябва да въвеждате адрес на офис на Еконт, а е необходимо да изберете конкретен офис на Еконт от падащото меню. Пример: пратката трябва да бъде доставена до офис на Еконт, гр.София офис Бели брези. В полето въвеждате София и системата Ви извежда всички офиси и Еконтомати в гр.София. От там избирате офиса, до който трябва да бъде доставена пратката.


Поръчки направени по различен от посочения във видеото начин, няма да бъдат изпълнявани

При всяка изпратена поръчка, ще получавате номер на товарителница. С този номер от сайта на Еконт Експрес ще може да проследите къде точно се намира пратката и какво действие е предприел клиента - дали е получил пратката си или се е отказал от нея.


За всяка успешно доставена пратка системата ще ви начислява комисионна. От меню "Транзакции" ще може да следите подробно натрупаните комисионни.

Мястото, на което да продавате стоките на clothink.eu избирате сами. За нас е без значение дали това ще бъдат многобройните сайтове за безплатни обяви, фейсбук страница, личен онлайн магазин и т.н.

Да, може да продавате на различни цени, но тогава принципа на работа се променя. Когато имате дадена поръчка от клиент, изпращате поръчката към нас по стандартния начин, но като адрес за доставка посочвате ваш адрес. От общата стойност на поръчката без доставка, ще приспаднем отстъпката която ползвате като дропшипинг партньор и я добавяме като наложен платеж, който ще трябва да заплатите. Получавайи пратката от нас, вие поемате грижата за позледващото и придвижване към клиента.


Имайте предвид, че при този начин на работа, веднъж приели пратката, нямате право да я връщате към нас!

След като попълните коректно формата за регистрация и я изпратите, тя постъпва за одобрени от администратор. Когато администратора одобри регистрацията ви, ще получите автоматичен e-mail от системата.Когато получите e-mail за потвърждение, вече сте част от нашия екип. Като такива имате правото да предлагате стоки от уеб сайта clothink.eu, по избрани от вас място и начин.Имате право да използвате снимки и всяка информация от уеб сайта (онлайн магазина), която ще ви бъде в помощ за успешното предлагане на стоката.


С нетърпение ще очаваме първата ви поръчка - сигурни сме, че това ще е много скоро ;)


За всякакви въпроси или нижда от помощ, може да се обръщате към нас

Тук ще откриете отговори на често задавани въпроси свързани с дропшипинг програмата ни

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук