МЕНЮ
Your Cart

Търговци на едро

Ако имате магазин, склад или просто желаете да закупите изгодно висококачествени тениски, поло ризи, блузи или аксесоари от типа на гривна Shamballa или уникални чанти от плат на едро, то Вие сте на правилното място.

Ние от cloTHINK? сме съсредоточени в изработката на висококачествени продукти с марката cloTHINK?, за получаването на които се използват суровини на световни производители с гарантирано качество.

Съобразявайки се с икономическата ситуация в момента, сме се постарали да бъдем максимално гъвкави и да отговорим на всички нужди на клиента. За целта сме подготвили редица предимства, от които може да се възползвате, като наши едрови клиенти:

  • Възможност за комбинирана поръчка от различни цветове, щампи и размери, не се изисква поръчка на цели серии.
  • Нямаме условие за пазаруване на цели серии, като по този начин ако желаете може да закупите само тези размери, които се търсят най-много във вашият търговски обект.
  • Възможност за малки поръчки на цени на едро.
  • Разполагаме с голямо количеството стока от всеки от предлаганите артикули.
  • Количеството, което може да изработим за един ден е достатъчно да захрани голям брой търговци на едро.

 

Всички стоки в cloTHINK? Са налични на склад в посочените размери, като има възможност за поръчка и на размери, които не присъстват на страниците на онлайн магазина. До 2-3 дни ще получим поръчаните от Вас номерации и в зависимост от количеството от 1 до 3 дни стоката ще бъде готова за придвижване към Вас.

Отстъпките за търговци на едро са както следва:

При поръчка на обща стойност от 500,00лв до 699,00лв, отстъпката е в размер на 10%.
При поръчка на обща стойност от 700,00лв до 1499,00лв, отстъпката е в размер на 18%.
При поръчка на обща стойност от 1500,00лв до 2999,00лв, отстъпката е в размер на 22%.
При поръчка на обща стойност от 3000,00лв до 4999,00лв, отстъпката е в размер на 32%.
При поръчка на обща стойност над 5000лв, отстъпката е по договаряне.

При продукти с оказана промо цена, отстъпката се калкулирана на редовна цена. Минимална сума за поръчка на едро е 500лв с ДДС, след приложената отстъпка. Заплащането се извършва по банков път или чрез системата на ePay.

При персонализирани артикули, както и всички артикули от категория "ПО ТВОЙ ДИЗАЙН" НЕ СЕ НАЧИСЛЯВАТ описаните по-горе отстъпки. При тези артикули се прави индивидуална оферта на база определени параметри. Ако желаете да закупите на едр някой от описаните артикули, моля да се свържете с нас.


Отстъпките важат при еднократна поръчка само за налични стоки.

 

За да пазарувате на едро е необходимо да се свържете с нас по един от следните начини:

Ако имате въпроси не се колебайте да ги отправите, ще се радваме да Ви отговорим!

 

С уважение,

Екипът на cloTHINK?

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук