Търговци на едро
Плащай с дебитна или кредитна карта сигурно, чрез виртуален ПОС терминал Транскарт Файненшъл Сървисис - научи повече от тук

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,
ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ В ПЕРИОДА 28.07.2018г. - 05.08.2018г. ИЗЛИЗАМЕ В ДЪЛГООЧАКВАНА ГОДИШНА ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ
ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ НАПРАВЕНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЩЕ БЪДАТ ОБРАБОТЕНИ В ПЪРВИЯ РАБОТЕН ДЕН - 06.08.2018Г. (ПОНЕДЕЛНИК)!!!

Търговци на едро

Ако имате магазин, склад или просто желаете да закупите изгодно висококачествени тениски, поло ризи, блузи или аксесоари от типа на гривна Shamballa или уникални чанти от плат на едро, то Вие сте на правилното място.

Ние от cloTHINK? сме съсредоточени в изработката на висококачествени продукти с марката cloTHINK?, за получаването на които се използват суровини на световни производители с гарантирано качество.

Съобразявайки се с икономическата ситуация в момента, сме се постарали да бъдем максимално гъвкави и да отговорим на всички нужди на клиента. За целта сме подготвили редица предимства, от които може да се възползвате, като наши едрови клиенти:

 

Всички стоки в cloTHINK? Са налични на склад в посочените размери, като има възможност за поръчка и на размери, които не присъстват на страниците на онлайн магазина. До 2-3 дни ще получим поръчаните от Вас номерации и в зависимост от количеството от 1 до 3 дни стоката ще бъде готова за придвижване към Вас.

Отстъпката, която получавате като търговец на едро се изчислява в зависимост от количеството стока, което сте заявили. При продукти с оказана промо цена, отстъпката се калкулирана на редовна цена. Минимална сума за поръчка на едро е 500лв с ДДС, след приложената отстъпка. Заплащането се извършва по банков път или чрез системата на ePay.

 

За да пазарувате на едро е необходимо да се свържете с нас по един от следните начини:

Ако имате въпроси не се колебайте да ги отправите, ще се радваме да Ви отговорим!

 

С уважение,

Екипът на cloTHINK?