Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. Научи повече

Какво да подаря за Коледа?

Posted by shopov д/м/г 0 Comment(s)

Най-вероятно сте изпадали в ситуация, при която си задавате въпроса "КАКВО ДА ПОДАРЯ" - Какво да подаря на Коледа, какво да подаря за рожден ден, за имен ден, Свети Валентин и т.н. В тази публикация ще се спрем конкретно на идеи и предложения за наближаващите Коледни празници.

 

В CLOTHINK.EU сме подготвили няколко предложения към вас, които смятаме за уникални и които сме сигурни, че ще зарадват или поне усмихнат човека, за който са предвидени :)

 

Ако вкъщи имате бременна дама, то със сигурност имаме уникално забавно и същевременно практично предложение за подарък за нея - тениска или блуза за бременни с щампа с коледни мотиви и закачлив надпис като: Jingle Belly или с надпис Let It Grow, Let It Grow, Let It Grow. Разбира се, дизайните ни за бременни дами съвсем не се изчерпват до тук, а това са просто тематичните ни предложения. В катеогиря ЗА БРЕМЕННИ, ще откриете доста голямо разнообразие от дизайни, предлагани във вариант тениска и блуза с дълъг ръкав.

 

И тъй като любовта си е любов и на Коледа и през останалите дни от годината /или поне така трябва да бъде ;) /, имаме предложения за вашите любими хора - ЗА НЕГО & НЕЯ. Тематични тениски и блузи за влюбени двойки, като новият ни модел за таз годишните коледни празници е комплект тениски за влюбени с надпис She Is My Best Christams Gift и съответно He Is My Best Christams Gift. Модела се предлага във вариант сиви тениски, с печат принтиран директно върху текстил /dtg/. С дълъг ръкав пък, предложениеята ни са Комплект блузи за влюбени двойки с коледни елени и тематичен коледен комплект блузи за влюбени с надпис King & Queen. Тук отново моделите ни съвсем не се изчерпват до посочените модели. В категория ЗА НЕГО & НЕЯ може да откриете изключително богато разнообразие от комплекти за влюбени във вариант както на тениска, така и блузи.

 

И докато сме на тема любов, нека вместим и други актуални и интересни артикули подходящи за коледен подарък за любим човек:

Комплект плетени памучни зимни шапки с униклана 3D бродерия с надпис King & Queen, комплект калъфки с коледна тематика и надписи и не само, комплект чаши и куп други предложения