С наближаване на месец февруари се доближаваме все повече до дата 14 февруари, дата на която стотици хиляди, а може би и милиони влюбени по света ще изразят любовта си един към друг. На този ден по традиция влюбените си разменят любовни послания под формата на тъй наречените валентинки. В последните години е все по-популярно да се подаряват и подаръци, като едни от най-популярните такива са цветя, плюшени играчки, бижута и шоколад. Ако това, което искате да подарите на любимия човек не е сред най-популярните изброени, то ние имаме различни предложения за вас, с които да изразите любовта си. Сред нашите предложения ще откриете следните артикули:


Комплект ТЕНИСКИ ЗА НЕГО И НЕЯ или комплект БЛУЗИ ЗА НЕГО И НЕЯ - разполагаме с изключително богато разнообразие от комплекти тениски и блузи за влюбени, като едни от най-популярните ни щампи са King и Queen, She`s mine и He`s mine, The Boss и The Real Boss, Beast and Beaty, I love My Boy Friend и I Love My Girl Friend и много други. Печата, ярез който се изработват щампите е директен печат върху текстил, което е освен гаранция за качество на печата и изключително комфортен за носене. Мастилата, които използваме са ЕКОлогично чисти и за разлика от щампите тип "ваденка-лепенка", позволяват на тялото да диша и не запарва кожата.


 


Комплект КЕРАМИЧНИ ЧАШИ ЗА НЕГО И НЕЯ - комплектите ни от керамични чаши са също един уникален подарък, с който може да зарадвате любимия човек.


Комплект КАЛЪФКИ ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА НЕГО И НЕЯ - за да знаете всяка вечер, кой на кое място е в леглото ;)


Комплект ШАПКИ - комплект плетени зимни или комплект летни шапки с козирка и бродиран надпис King и Queen ,защото бродерията е винаги на мода ;)