Виж новите новите ни модели тениски с мотиви/щампи за бременни за сезон 2019 година, както и няколко от нашите бестселъри в категорията. Отново същата невероятна галеща тялото материя в съчетание с наситен и висококачествен принт, постигнат чрез иновативна съвременна технология за дигитален печат върху текстил. 


Артикула е изключително подходящ за подарък на бъдещи майки, като позволява да бъде носен както в ежедневието, така и в домашни условия. Както споменхаме по-горе, принта/печата при тези артикули се осъществява чрез принтер за директен печат върху текстил, което гарантира изключителна устойчивот и визия на цветовете дълго време. 


Тъй като този артикул се радва на изключително голяма популярност сред клиентите ни, многократно сме получавали запитвания дали предлагаме тениски и в друг цвят освен бял. Винаги отговора на този въпрос е бил един и същ - НЕ /изключение правят два модела, които нямаше как да бъдат в друг цвят/. Не предлагаме тениските и блузи за бременни в друг цвят, тъй като за всеки цвят различен от белия се налага полагане на бяла осново преди другите цветове, което прави печат с "опип" - било то и малък. Противно на печата при цветни материи, печата върху бяла тениска не налага полагане на бяла осново/подложка/, което прави печата най-общо казано - част от материята. Това от своя страна гарантира 100% вентилация на тялото, невъзможност за нацепване/напукване на щампата и комфорт, съотвено и приятно изживяване за дамата :)


Моделите, които предлагаме в черен цвят на текстила са много добре подбрани като дизайн, така че да избегнем горепосочените неприятни усещания. Дизайните са балансирани да не заемат голяма плътна площ от текстила, което да позволява ествествената вентилация и едновременно с това да се минимизира възможността за нацепване/напукване на принта. 


От CLOTHINK.EU с любов!


ВИЖ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ТЕНИСКИ С ЩАМПИ ЗА БРЕМЕННИ ОТ ТУК