САМО СЕГА ВЗЕМИ С 15% ОТСТЪПКА* С ПРОМО КОД  MyParty


Всяка бъдеща булка иска да бъде хубава в деня на сватбата си. Ние от clothink.eu пък сме почти сигурни, че също толкова много, всяка дама иска да бъде ослепителна на така популярното в последните години МОМИНСКО ПАРТИ. Именно поради тази причина, през есента /в края на сезона на сватбите - достастранно/ добавихме нова категория в онлайн магазина ни - ТЕНИСКИ ЗА МОМИНСКО/ЕРГЕНСКО ПАРТИ. В следващите няколко реда обаче, ще пишем само ЗА ВАС ДАМИ и за тениски подходящи за вашето незабравимо и щуро моминско парти. 


Както споменахме по-горе, нашето мнение е че всяка дама иска да бъде ослепителна както в деня на сватбата си, така и в деня на воято моминско парти. Именно поради тази причина, при създаването на дизайните на щампите много мислехме как да направим така, че те да бъдат едновременно забавни и стилни. Е, успяхме да ги направим точно каквито искахме да бъдат - не просто тениска с нормалния принт, без визия и вкус. В нашите дизайни успяхме да вмъкнем различни ефектни принтове, като тъй наречения лачен ефект /така може най-лесно да бъде описан/, глитере 3D ефект /това е брокатен ефект/, златен ефект и други. Принтове, които не могат да бъдат описани, а трябва да бъдат видяни. В самите дизайни пък заложихме на забавни надписи и послания, които да ви накарат да се усмихнете и забавлявате в деня или по-скоро вечера на вашето МОМИНСКО ПАРТИ. А ето и една малка част от тях: Team Bride, Bride Security, Bride Squad, като скоро чакваме и друг атрактивни нови дизайни.


ВИЖ КАТЕГОРИЯТА ТЕНИСКИ ЗА МОМИНСКО ПАРТИ ОТ ТУК


А сега ще продължим със силния пол и също толкова важния момент за всеки бъдещ младоженец, а именно ЕГЕНСКОТО ПАРТИ. За мъжете сме подготвили малко по-семпли и зчистени дизайни, но със завладяващ хумур. Вмъкнали сме дизайн с едно култово заглавие на култов филм по темата - ПОСЛЕДНИЯ ЕРГЕНСКИ ЗАПОЙ, превърнало се във фраза. Друг забавен, но не чак толково мотивиращ като предходния дизайн е тениска с надпис Game Over и ред други дизайни като: Team Groom, I`m The Groom и други, като разбира се няма да спрем до тук. 


ВИЖ КАТЕГОРИЯТА ТЕНИСКИ ЗА ЕРГЕНСКО ПАРТИ ОТ ТУК


*Отстъпката от 15% е валидна при поръчка на минимум 5 тениски от категория ТЕНИСКИ ЗА МОМИНСКО ПАРТИ и ТЕНИСКИ ЗА ЕРГЕНСКО ПАРТИ