МЕНЮ
Your Cart

ХАЛБИ ЗА БИРА

ДОСТАВКА ДО ПОСОЧЕН ОТ ТЕБ АДРЕС САМО ЗА 4,90лв: НАУЧИ ПОВЕЧЕ ОТ ТУК
Стъклена халба за бира за РИБАР №1 Стъклена халба за бира за РИБАР №1
New
Модел: bm-006
Стъклена халба за бира с надпис, подарък за рибар:Надпис: РИБАР №1Материал: стъкло, клас А+Вместимост: 500млВисочина: 150ммВисока устойчивост на печата, с възможност за миене и в съдомиялна машина..
19.00лв
Стъклена халба за бира за ЛОВЕЦ №1 Стъклена халба за бира за ЛОВЕЦ №1
New
Модел: bm-005
Стъклена халба за бира с надпис, подарък за ловец:Надпис: ЛОВЕЦ №1Материал: стъкло, клас А+Вместимост: 500млВисочина: 150ммВисока устойчивост на печата, с възможност за миене и в съдомиялна машина..
19.00лв
Стъклена халба за бира за НАЙ-ДОБРИЯТ ДЯДО Стъклена халба за бира за НАЙ-ДОБРИЯТ ДЯДО
New
Модел: bm-004
Стъклена халба за бира с надпис, подарък за дядо:Надпис: НАЙ-ДОБРИЯТ ДЯДОМатериал: стъкло, клас А+Вместимост: 500млВисочина: 150ммВисока устойчивост на печата, с възможност за миене и в съдомиялна машина..
19.00лв
Стъклена халба за бира - подарък за ЮБИЛЕЙ Стъклена халба за бира - подарък за ЮБИЛЕЙ
New
Модел: bm-003
Стъклена халба за бира - подходящ подарък за ЮБИЛЕЙ Надпис: ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ и годинитеМатериал: стъкло, клас А+Вместимост: 500млВисочина: 150ммВисока устойчивост на печата, с възможност за миене и в съдомиялна машинаМоля от обозначеното поле отбележете колко гидин е юбилеят, като имате избор от 2..
19.00лв
Стъклена халба за бира с надпис за Татко Стъклена халба за бира с надпис за Татко
New
Модел: bm-002
Стъклена халба за бира с надпис подарък за татко: Надпис: НАЙ-ДОБРИЯТ ТАТКО, ние с мама много те обичаме!Материал: стъкло, клас А+Вместимост: 500млВисочина: 150ммВисока устойчивост на печата, с възможност за миене и в съдомиялна машина..
19.00лв
Стъклена халба за бира с надпис за Дядо Стъклена халба за бира с надпис за Дядо
New
Модел: bm-001
Стъклена халба за бира с надпис подарък за дядо: Надпис: Само най-добрият БАЩА, бива повишен в ДЯДОМатериал: стъкло, клас А+Вместимост: 500млВисочина: 150ммВисока устойчивост на печата, с възможност за миене и в съдомиялна машина..
19.00лв
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук