МЕНЮ
Your Cart

ПЕЧАТ НА СНИМКА ВЪРХУ КАНАВА

ДОСТАВКА ДО ПОСОЧЕН ОТ ТЕБ АДРЕС САМО ЗА 4,90лв: НАУЧИ ПОВЕЧЕ ОТ ТУК

Отпечатайте любимите си снимки или фотографии върху канава и придайте стил и свежест в дома, офиса и навсякъде другаде където пожелаете. 

Независмо дали искате да отпечатете снимка от първия рожден ден на вашата рожба или може би от кръщенето, снимка от вашата сватбата или снимка запечатала един незабварим миг от живота ви, то картината от канава е може би най-доброто решение - уникална, стилна и вписваща се във всяко пространство.


Напечатаните от нас картини от канава са екологично чисти


При цялостната изработка, от печата на снимката върху кава, до опъването на подрамката сме постарали да бъдем максимално природосъобразни. 

Канавата върху която печатаме е 100% памук Acit Free, не съдържа PVC или други вредни вещества.

Подрамките на които изпъваме канвата са от първокласна дървесина от смърч от екологични гори.


Изцяло готови за закачане

При поръчка на печат на снимка върху канава при нас, Вие получавате изцяло готов за закачане продукт. В целият този процес, от вас се изисква единствено да изберете снимката, която желаете да отпечатаме и размера на подрамката, върху която ще опънем канавата. 

От нас получавате напечатана снимка върху памучна канава, опъната на професионална дървена подрамка с дълбочина на профила 2см и закачалка за стена тип "крокодилче".


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук