МЕНЮ
Your Cart

РЕПРОДУКЦИИ

ДОСТАВКА ДО ПОСОЧЕН ОТ ТЕБ АДРЕС САМО ЗА 4,90лв: НАУЧИ ПОВЕЧЕ ОТ ТУК
Производител: Клод Моне Модел: can-142
Репродукция на картината Жени в градината на френският художник Клод Моне (Claude Moune)Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. Мастилата, ко..
34.90лв
Производител: Клод Моне Модел: can-141
Репродукция на картината В парка Монсо на френският художник Клод Моне (Claude Moune)Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. Мастилата, които..
34.90лв
Производител: Клод Моне Модел: can-140
Репродукция на картината Скалите край Етрета на френският художник Клод Моне (Claude Moune)Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. Мастилата,..
34.90лв
Производител: Клод Моне Модел: can-139
Репродукция на картината Клиф разходката в Pourville на френският художник Клод Моне (Claude Moune)Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. Ма..
34.90лв
Производител: Клод Моне Модел: can-138
Репродукция на картината Сан Джорджо Маджоре в здрач на френският художник Клод Моне (Claude Moune)Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. Ма..
34.90лв
Производител: Клод Моне Модел: can-137
Репродукция на картината Жена с чадър /мадам Моне и нейният син/  на френският художник Клод Моне (Claude Moune)Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в ..
34.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-136
Репродукция на картината Дървесни корени на холандския художник Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. Ма..
34.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-135
Репродукция на картината Слънчогледи на холандския художник Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. Мастил..
34.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-134
Репродукция на картината Селяни ядящи картофи на холандския художник Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта.&nb..
34.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-133
Репродукция на картината Житна нива с гарвани на холандския художник Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта.&nb..
34.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-132
Репродукция на картината Ирис на холандския художник Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. Мастилата, ко..
34.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-131
Репродукция на картината Автопортрет от 1889г. на холандския художник Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта.&n..
34.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-130
Репродукция на картината Спалня в Арл на холандския художник Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/ нарисувана през юли 1888г.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включе..
34.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-129
Репродукция на картината Цъфнали бадеми на холандския художник Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/ нарисувана през юли 1888г.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е вклю..
34.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-128
Репродукция на картината с Макови цветя на холандския художник Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/ нарисувана през юли 1888г.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е вклю..
34.90лв
Производител: Едвард Мунк Модел: can-108
Репродукция на картината Пубертетът от норвежки художник-експресионист и автор на гравюри Едвард Мунк. Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта..
34.90лв
Производител: Едвард Мунк Модел: can-107
Репродукция на картината Танцът на живота от норвежки художник-експресионист и автор на гравюри Едвард Мунк. Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в ком..
34.90лв
Производител: Едвард Мунк Модел: can-106
Репродукция на картината Меланхолия (1896 г.) от норвежки художник-експресионист и автор на гравюри Едвард Мунк. Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в..
34.90лв
Производител: Едвард Мунк Модел: can-105
Репродукция на картината Мадона от норвежки художник-експресионист и автор на гравюри Едвард Мунк. Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта.&nb..
34.90лв
Производител: Едвард Мунк Модел: can-104
Репродукция на картината Вампир от норвежки художник-експресионист и автор на гравюри Едвард Мунк. Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта.&nb..
34.90лв
Производител: Едвард Мунк Модел: can-103
Репродукция на картината Девойки на моста от норвежки художник-експресионист и автор на гравюри Едвард Мунк. Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в ком..
34.90лв
Производител: Едвард Мунк Модел: can-102
Репродукция на картината Болното дете от норвежки художник-експресионист и автор на гравюри Едвард Мунк. Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплек..
34.90лв
Производител: Едвард Мунк Модел: can-101
Репродукция на картината Ханс Йегер от норвежки художник-експресионист и автор на гравюри Едвард Мунк. Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта..
34.90лв
Производител: Едвард Мунк Модел: can-100
Репродукция на картината Меланхолия от норвежки художник-експресионист и автор на гравюри Едвард Мунк. Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта..
34.90лв
Производител: Едвард Мунк Модел: can-099
Репродукция на картината Гола жена (Анна) от норвежки художник-експресионист и автор на гравюри Едвард Мунк. Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в ком..
34.90лв
Производител: Едвард Мунк Модел: can-098
Репродукция на картината Викът от норвежки художник-експресионист и автор на гравюри Едвард Мунк. Викът е второто по популярност произведение на изкуството в историята на света след Мона Лиза от Леонардо да ВинчиКартините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена по..
34.90лв
Производител: Василий Кандински Модел: can-097
Репродукция на картината Синият ездач от руският ходожник и теоретик на изкуството Василий КандинскиКартините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. М..
34.90лв
Производител: Василий Кандински Модел: can-096
Репродукция на картината Няколко кръга от руският ходожник и теоретик на изкуството Василий КандинскиКартините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. ..
34.90лв
Производител: Василий Кандински Модел: can-095
Репродукция на картината Композиция VII от руският ходожник и теоретик на изкуството Василий Кандински. Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплект..
34.90лв
Производител: Василий Кандински Модел: can-094
Репродукция на картината Мурнау Дорфщтрасе от руският ходожник и теоретик на изкуството Василий Кандински. Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в компл..
34.90лв
Производител: Василий Кандински Модел: can-093
Репродукция на картината Акварел без заглавие от руският ходожник и теоретик на изкуството Василий Кандински. Това е първата абстрактна картина не само за Кандински, а и в света.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената став..
34.90лв
Производител: Василий Кандински Модел: can-092
Репродукция на картината Композиция IV от руският ходожник и теоретик на изкуството Василий КандинскиКартините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. ..
34.90лв
Производител: Василий Кандински Модел: can-091
Репродукция на картината Жълто-червено-синьо от руският ходожник и теоретик на изкуството Василий КандинскиКартините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта...
34.90лв
Производител: Василий Кандински Модел: can-090
Репродукция на картината Проучване на цветовете - Квадрати с концентрични кръгове от руският ходожник и теоретик на изкуството Василий КандинскиКартините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "кроко..
34.90лв
Производител: Василий Кандински Модел: can-089
Репродукция на картината Черни линии от руският ходожник и теоретик на изкуството Василий КандинскиКартините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. Ма..
34.90лв
Производител: Густав Климт Модел: can-019
Репродукция на картината Девица от австрийският художник символист Густав Климт /Gustav Klimt/ ot 1913г.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта.&nb..
34.90лв
Производител: Густав Климт Модел: can-018
Репродукция на картината Трите възрасти на жената от австрийският художник символист Густав Климт /Gustav Klimt/ ot 1905г.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включе..
34.90лв
Производител: Густав Климт Модел: can-017
Репродукция на картината Портрет на Адел Блох-Бауер I от австрийският художник символист Густав Климт /Gustav Klimt/ ot 1907г.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е вк..
34.90лв
Производител: Густав Климт Модел: can-016
Репродукция на картината Юдит I от австрийският художник символист Густав Климт /Gustav Klimt/ ot 1901g.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта.&nb..
34.90лв
Производител: Густав Климт Модел: can-015
Репродукция на картината Адам и Ева от австрийският художник символист Густав Климт /Gustav Klimt/, завършена през 1918 година.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е в..
37.90лв
Производител: Густав Климт Модел: can-014
Репродукция на Златни сълзи от австрийският художник символист Густав Климт /Gustav Klimt/Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. Мастилата, ..
34.90лв
Производител: Густав Климт Модел: can-013
Репродукция на картината Прегръдката завършена през 1909г. на австрийският художник символист Густав Климт /Gustav Klimt/Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включен..
47.90лв
Производител: Леонардо да Винчи Модел: can-012
Репродукция на стенописа Тайната вечеря от иралианският художник Леонардо да ВинчиКартините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. Мастилата, които из..
34.90лв
Производител: Леонардо да Винчи Модел: can-011
Репродукция на картината Дамата с хермалина нарисувана през 15 век от иралианският ходожник Леонардо да ВинчиКартините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплект..
34.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-010
Подоготка за рисуване на картината Тераса на нощно кафене /Café Terrace at Night/ на холандския художник Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/ нарисувана през юли 1888г.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредство..
34.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-009
Репродукция на картината Тераса на нощно кафене /Café Terrace at Night/ на холандския художник Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/ нарисувана през юли 1888г.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалк..
36.90лв
Производител: Леонардо да Винчи Модел: can-008
Репродукция на картината Мона Лиза или La Gioconda, Джокондата – „веселата жена“ е картина нарисувана през 16 век от иралианският ходожник Леонардо да ВинчиКартините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалк..
24.90лв
Производител: Густав Климт Модел: can-007
Репродукция на картината Даная /Danaë/ на австрийският художник символист Густав Климт /Gustav Klimt/, създадена през 1907г.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е вклю..
34.90лв
Производител: Иван Мърквичка Модел: can-006
Репродукция на картината Мърквичка ръченица от българския художник от чешки произход Иван МърквичкаКартините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е включена в комплекта. Ма..
34.90лв
Производител: Густав Климт Модел: can-005
Репродукция на картината Целувката /The Kiss/ на австрийският художник символист Густав Климт /Gustav Klimt/, нарисувана в периода 1908 - 1909г.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "кроко..
34.90лв
Производител: Густав Климт Модел: can-004
Репродукция на картината Приятелки /The Woman Friends/ от 1917г на австрийският художник символист Густав Климт /Gustav Klimt/Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е вк..
34.90лв
Производител: Сандро Ботичели Модел: can-003
Репродукция на картината Раждането на Венера /на италиански: Nascita di Venere) е картина на италиански художник от тосканската школа Сандро Ботичели - Sandro BotticelliКартините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената ста..
43.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-002
Репродукция на картината Bank of the Oise at Auvers на холандския художник Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/ нарисувана през юли 1890г.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", ..
45.90лв
Производител: Винсент ван Гог Модел: can-001
Репродукция на картината Starry Night /Звезна нощ/ на холандския Винсент ван Гог /Vincent van Gogh/ нарисувана през юни 1889г.Картините и паната са израобтени от високачествена памучна канава, опъната на дървена подрамка. Закачането на стената става посредством закачалка тип "крокодилче", която е вк..
43.90лв
Показани 1 от 54 | 54 (1 Страници)