МЕНЮ
Your Cart

ПО ТВОЙ ДИЗАЙН

Направи си облекло или аксесоар
по твой дизайн

Реализирай идейте си с нашият онлайн редактор


с CLOTHINK е лесно и бързо!

Вземи с отстъпка до -50%
Поръчай минимум 10 артикула по твой дизайн и започни да спестяваш. Колкото повече артикула поръчаш, толкова по-голяма ще бъде отстпъката ти.
Без лимити
Можеш да поръчаш от всеки един от предлаганите артикули по един брой или опаковка.
Богато разнообразие
Предлагаме ви голямо разнообразие от облекла и аксесоари, които бързо и лесно може да създадете по свой собствен дизайн.
Екологично чисти услуги
В Clothink.eu желаем да изпълняваме поръчките си с маскимално екологочино чисти продукти. Именно затова мастилата, които използваме са на водна основа и притежават всички необходими сертификати за това, а постепенно въвеждаме и артикули изработени от органичен памук или такива, които са максимално природосъобразни.
Фокус върху клиентското обслужване
Всяка една поръчка е много важна за нас - както и клиентите, които ги правят. Ето защо ние ще дадем приоритет на вашите нужди и предпочитания.
Извънредно бърза доставка
Каква ще е ползвата от уникланата тениска, чаша или какъвто и да е друг продукт, ако не го получите в срок, възможно най-скоро. Именно затова ние сме се фокусирали и сме се погрижили поръчките ви да бъдат обработени и доставени във възможно най-кратки срокове.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук