МЕНЮ
Your Cart

Тениски с печат на едро

Все по-често получаваме запитваия от клиенти за цени на тениски с печат на едро. В отговор на тези запитвания решихме да създадем категория, в която да дадем възможност на клиентите, коiто имат нужда от по-големи количества тениски, да правят свойте поръчки бързо и лесно.

В тази категория ще откриете както бели тениски с възможност за печат по Ваш дизайн, така и черни и цветни тениски отново с възможност за печат по Ваш дизайн и всичко това на цени на едро съобразно конкретно посочените количества.

Печата, който предлагаме е ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ ВЪРХУ ТЕКСТИЛ. Опита и машините, с които разполагаме ни позволяват в максимално кратки срокове да изпълняваме поетите ангажименти при стриктен конткрол на качеството.

Независимо дали имате нужда от фирмени тениски, тениски за тиймбилд, масови сбирки, вече лесно и бързо може да се сдобиете с въпросните, профеисонално брандирани чрез технологията директен печат върху текстил, която ние използваме и осъвършенстваме от 2015година до този момент, като съвсем естествено зад гърба си имаме отпечатани над един милион копия.

За да поръчате тениски на едро по Ваш дизайн е необходимо да изберете съответния тираж и цвят на тениските от посочените по-долу възможности. Към всеки бъндел/пакет има добавена опция за избор на размер и поле, от което да добавите дизайна/дизайните, които желаете да бъдат отпечатани.

Ако имате каквито и да било въпроси или колебания относно предлаганите в тази категория стоки, то ние сме на Ваше разположение!Модел: 100b
100 броя цветни тениски с профеисонален директен печат върху текстил на цена от 8,65лв/бр с ДДС.Възможна е комбинация от различни модели /дамски, мъжки, детски/ и различни размери. В цената е включен и печат със съответните размери на до три дизайнаЦвят на тениските: ЦветнаМъжки размери: S, M, ..
Модел: 50b
50 броя цветни тениски с профеисонален директен печат върху текстил на цена от 9,60лв/бр с ДДС.Възможна е комбинация от различни модели /дамски, мъжки, детски/ и различни размери. В цената е включен и печат със съответните размери на до три дизайнаЦвят на тениските: ЦветнаМъжки размери: S, M, L..
Модел: 30b
30 броя цветни тениски с профеисонален директен печат върху текстил на цена от 9,80лв/бр с ДДС.Възможна е комбинация от различни модели /дамски, мъжки, детски/ и различни размери. В цената е включен и печат със съответните размери на до три дизайнаЦвят на тениските: ЦветнаМъжки размери: S, M, L..
Модел: 20b
20 броя цветни тениски с профеисонален директен печат върху текстил на цена от 10,10лв/бр с ДДС.Възможна е комбинация от различни модели /дамски, мъжки, детски/ и различни размери. В цената е включен и печат със съответните размери на до три дизайнаЦвят на тениските: ЦветнаМъжки размери: S, M, ..
Модел: 10b
10 броя цветни тениски с профеисонален директен печат върху текстил на цена от 10,50лв/бр с ДДС.Възможна е комбинация от различни модели /дамски, мъжки, детски/ и различни размери. В цената е включен и печат със съответните размери на до три дизайнаЦвят на тениските: ЦветнаМъжки размери: S, M, ..
Модел: 100w
100 броя белите ниски с профеисонален директен печат върху текстил на цена от 5,10лв/бр с ДДС.Възможна е комбинация от различни модели /дамски, мъжки, детски/ и различни размери. В цената е включен и печат със съответните размери на до три дизайнаЦвят на тениските: БялМъжки размери: S, M, L, XL..
Модел: 50w
50 броя белите ниски с профеисонален директен печат върху текстил на цена от 5,40лв/бр с ДДС.Възможна е комбинация от различни модели /дамски, мъжки, детски/ и различни размери. В цената е включен и печат със съответните размери на до три дизайнаЦвят на тениските: БялМъжки размери: S, M, L, XL,..
Модел: 30w
30 броя белите ниски с профеисонален директен печат върху текстил на цена от 6,00лв/бр с ДДС.Възможна е комбинация от различни модели /дамски, мъжки, детски/ и различни размери. В цената е включен и печат със съответните размери на до три дизайнаЦвят на тениските: БялМъжки размери: S, M, L, XL,..
Модел: 20w
20 броя белите ниски с профеисонален директен печат върху текстил на цена от 7,10лв/бр с ДДС.Възможна е комбинация от различни модели /дамски, мъжки, детски/ и различни размери. В цената е включен и печат със съответните размери на до три дизайнаЦвят на тениските: БялМъжки размери: S, M, L, XL,..
Модел: 10w
10 броя белите ниски с профеисонален директен печат върху текстил на цена от 7,60лв/бр с ДДС.Възможна е комбинация от различни модели /дамски, мъжки, детски/ и различни размери. В цената е включен и печат със съответните размери на до три дизайнаЦвят на тениските: БялМъжки размери: S, M, L, XL,..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)