МЕНЮ
Your Cart

За нас

През пролетта на 2014г, облеклото срещна идеята, заедно по пътя си те срещнаха мастилото и така с голяма любов се роди CLOTHINK.eu.
В рамките на тези малко години от съществуването на clothink.eu /10 май 2014г./, успяхме да се усъвършенстваме, както технологично (с най-модерни технологии за печат директен печат върху текстил - dtg), така и в бързото, компетентно и коректно обслужване към Вас - нашите клиенти и приятели. 

CLOTHING + THINK + INK = CLOTHINK.eu

cloTHINK е начин да изглеждате и да се чувствате различно.

В cloTHINK се стараем да се предържаме към настоящите модни тенденции, но винаги вмъквайки нещо, което да ни откроява.

Разполагаме със собствено печатно студио, в което грижливо изработваме и отпечатваме щампите. Печатът не е сериен а индивидуален, което ни позволява да следим стриктно неговото качество.

За отпечатване на щампите използваме последно поколение принтери за дигитален фотореалистичен печат с максимална резолюция 3600 x 1200dpi. Произведените от нас стоки са екологично издържани и съобразени е европейските норми и директиви.


Знаете ли, че ... 99% от нашите клиенти получават пратките си още на следващия работен ден

Да, точно така! Тъй като знаем, че с нетъпение очавате да получите поръчката си, полагаме неимуверни усилия да ви бъде доставена още на следващия работен ден.Още от деня на създаването на онлайн магазина clothink.eu (10 май 2014г.), заложихме това условие пред себе си, към което се придържаме и до днес.
ФИРМЕНА ИНФОРМАЦИЯ

 

„Текс Принт България“ ЕООД

Гр.Пловдив,

жк.Тракия, бл.230, вх.А /административен адрес/

ЕИК: BG205921010

Тел.: 0887 45 42 46

Имейл: office@clothink.eu

CLOTHINK СКЛАД за получаване на поръчки

 

Гр.Пловдив,

жк.Тракия, ул.Маестро Г. Атанасов 203А

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник-петък
9:00 - 17:30ч

събота-неделя
почивни дни

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук